De huidige situatie brengt een hoop onrust met zich mee. Door alle informatie zowel in de MSM en social media worden we getriggerd in onze angst. Angst voor wat er komen gaat, angst voor een vaccin, angst dat we allemaal opgesloten zitten, angst voor het onbekende… Maar wat vraagt de situatie waarin wij ons allemaal bevinden nu eigenlijk van je?

Op dit moment zitten we in een spirituele oorlog. Alles wat er om je heen gebeurt heeft invloed op jouw binnenwereld. Leef jij vanuit angst, dan zal die angst zich weerspiegelen in jouw buitenwereld. Je aandacht zal zich gaan richten op het negatieve in plaats van het positieve. Juist in deze tijd is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt door je energie hoog te houden, waardoor je in een hoge vibratie vertoefd. De bewustwording die hiermee gepaard gaat laat ons nadenken over de manier waarop wij ons leven hebben vorm gegeven. De keuzes die we hebben gemaakt, de wijze waarop wij met anderen omgaan, met onze natuur, met dieren, maar ook hoe wij met onszelf zijn omgegaan.

En ondanks dat dit voor velen als zweverig klinkt, is dit op dit moment wel belangrijk. De mensheid staat op dit moment op een punt om een switch te maken van 3D naar 5D. Nesara en Gesara komt er voor ons allemaal aan. Door ons collectieve bewustzijn te verhogen bereiden we ons voor op deze nieuwe fase waarin voorspoed, overvloed en liefde een belangrijke rol gaan spelen. Richt je aandacht naar binnen en ontspan, luister naar muziek, ga leuke dingen doen, lees een boek, ga de natuur in, richt je aandacht op hoe jouw toekomst eruit moet gaan zien, maar zorg dat je niet meegaat in de angst. Herken de angst, voel de angst maar laat de angst je niet in zijn greep houden. Neem de regie over je eigen leven. Heb vertrouwen in wie je bent en blijf in je eigen kracht. Je vertrouwen helpt je door deze situatie heen.