Vanaf 2 november 2019  ga ik starten met de groepstraining Reboot your Life. Deze training bestaat uit 6 dagdelen die op zaterdagochtend tussen 11.00 en 13.30 uur in Dordrecht zal worden gegeven. 

Waarom deze training?

In mijn werk als psycholoog heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van personen. Ik ben van mening dat werken in groepen een toegevoegde waarde heeft wanneer je de verdieping in jezelf wilt opzoeken. Je kunt namelijk direct met je leerpunten aan de slag door de interactie met anderen. Jouw medestudenten worden jouw spiegel m.b.t. jouw eigen gedrag.

Voor wie is deze training?

Voor een ieder die zich bewust wil worden van zijn eigen handelen en inzicht wil krijgen in bestaand gedrag en onderliggende patronen. Wij denken vaak te weten wie we zijn, maar dat is helaas niet altijd het geval. Ons verleden heeft ons gevormd in wie we nu zijn. Dat begint al bij de opvoeding, school, vrienden etc. Op basis van onze ervaringen hebben wij onze eigen waarheid gecreëerd, veelal gebaseerd op aannames en verwachtingen. Over gevoel werd nauwelijks gesproken en emoties werden of onderdrukt,  of je  mocht ze niet uiten. Daarnaast leven we in een  prestatiemaatschappij waarin de focus meer gericht is op het leven van anderen dan op ons eigen leven. Eigenlijk hebben we nooit echt geleerd hoe we ons eigen leven vorm kunnen geven. We denken er wel eens over na, maar we missen het vertrouwen en de kennis om de koe daadwerkelijk bij de horens te vatten en vol voor onze eigen keuzes te gaan. Totdat we vastlopen op wat voor manier dan ook, of dat nu een depressie is, of een burn-out of andere psychische klachten. Het is een signaal van ons lichaam dat we van ons pad afgeweken zijn.

Door zelfkennis op te doen ga je ontdekken dat je door nieuwe inzichten meer sturing kan geven aan je eigen leven. Ik wil je graag helpen om je meer bewust te worden van je eigen kwaliteiten, behoeften en verlangens, zodat jij je eigen leven vorm kan gaan geven. De training Reboot your Life bestaat uit 6 dagdelen waarin diverse thema’s aan bod komen die jou helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen.

Wat levert deze training jou op?

Na deze training:

  • Wordt communiceren makkelijker;
  • Krijg je meer inzicht in je eigen gevoelsleven en onderliggende patronen;
  • Ontwikkel je een beter zelfbeeld;
  • Krijg je meer zelfvertrouwen.

​Meer informatie hierover vind je op https://karinfehling.nl/reboot-your-life/.

Doe mee!

Heb jij de moed om de uitdaging met jezelf aan te gaan? Dan is deze training iets voor jou. Met deze training help ik jou op weg, zodat jij je eigen koers kan gaan bepalen.

Zorg dat jij de regie hebt over jouw leven!