Angst

Ons leven wordt veelal beïnvloed door angst. De angst om te verliezen, de angst om alleen te zijn, de angst voor het onbekende, de angst om ziek te worden of om dood te gaan. Maar angst heeft een functie. Het biedt ons de mogelijkheid om te vechten of te vluchten. In plaats van ons te laten leiden door de angst, in de vorm van weerstand of verzet, helpt angst ons om inzicht te krijgen in die stukken van onszelf die nog ontdekt moeten worden en waar wij nog geen handvatten voor hebben.

Tijdens onze gesprekken help ik jou om door de angst heen te gaan, waardoor jij leert om jouw angst te herkennen en daarmee om te gaan.

Over Karin Fehling

Mijn naam is Karin Fehling en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Inmiddels heb ik honderden cliënten met mijn unieke werkwijze begeleid die zijn vastgelopen in hun leven vanwege angst, rouw- of verlieservaringen, relaties, burn-out of depressie. Ik werk vanuit mijn passie en mijn werkwijze is er op gericht om jou te inspireren en te motiveren, zodat jij je eigen leven vorm kan geven. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen opgedane kennis en levenservaringen.

Ik hoop dat ik je mag begeleiden bij het (her)ontdekken van de unieke persoon die jij bent.

Angst en meer

Op de website vind jij meer informatie over mijn werkwijze en wie ik ben.
Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen op het e-mail adres of telefoonnummer.

Mijn overige specialiteiten zijn:

Individueel consult 30 | 60 min.

49,75per consult (30 min)

Afmelding dient 24 uur van te voren te geschieden, anders wordt er €75,00 in rekening gebracht.

Wat zeggen mijn cliënten

“Twee jaar geleden kreeg ik ineens last van paniekaanvallen en ik kon eigenlijk meteen bij Karin terecht. Ze luisterde goed naar me en gaf me adviezen waar ik echt iets mee kon. Na 5 sessies voelde ik me een heel stuk beter en kon ik de wereld weer aan! Af en toe ga ik nog bij haar terug voor een extra duwtje in de rug en vind het altijd hele fijne gesprekken. Ook geen lange wachttijden, soms kan ik al de volgende dag terecht ! Niet te zwaar en ze begint ook niet over je verleden, probeert de problemen van nú op te lossen. Geweldige vrouw!” 

“Als gevolg van het traject na longkanker ( bestralingen, chemotherapie en lobectomie ) ontstonden er enorme continue angststoornissen. Ik was uitsluitend bezig met doodgaan en vergat te leven, hoewel de behandeling goed aangeslagen was en ik inmiddels diverse scans “kankervrij” was verklaard. Als ik in de spiegel keek deed ik dit niet om te zien of mijn haar goed zat maar of ik niemand zag die dood ging enz. Ik besefte dat ik ondanks mijn positieve instelling en realiteitszin niet in staat was dit probleem alleen op te lossen. Ik ging op zoek naar een psycholoog om mij een zetje te geven in de goede richting. Als realist en cijfertjes man wilde ik niet “zweverig” geholpen worden en heb dit in de eerste sessie duidelijk aangegeven. Karin van Brainchange heeft vervolgens in zeer korte tijd mij kunnen helpen het normale leven weer op te pakken zonder het constante getob welk mijn energie volledig opslurpte. Hoewel longkanker een gevaarlijke ziekte is met vrij grote kans op recidive kan ik nu 10 maanden na de operatie zeggen dat ik weer leef en geniet van alle dingen in het leven.”