Dichter bij jezelf en de ander, een bewustzijnboost in deze tijd!

Volg 21 dagen iedere dag de bewustzijnboost! | Schrijf je in en hoor wanneer er weer een groepstraining is.

Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen komen we er achter dat de belangrijkste vaardigheden in het leven niet alleen intellectuele kennis is, maar ook zelfkennis en emotionele ontwikkeling.

Inmiddels zijn velen van ons al 2 weken thuis. Na eerst overdonderd te zijn door de genomen maatregelen worden we steeds meer geconfronteerd met wie we zijn geworden en hoe we in het leven hebben gestaan. Daarnaast zijn de gevolgen van het thuis blijven dat we meer op elkaars lip komen te zitten waardoor irritatie en frustratie gaan groeien. Hierdoor voelen we ons meer geconfronteerd met de mensen om ons heen.

Helaas is niet iedereen bij machte om met de daarmee gepaard gaande gevoelens om te gaan. Ik realiseer me dan ook dat het des te belangrijker is om ondersteuning te bieden aan diegenen die op zoek zijn naar handvatten hoe met zichzelf om te gaan gedurende deze ingrijpende periode.

Deze situatie vraagt vaak meer van ons dan dat we hebben geleerd. Daarom ben ik van mening dat mensen inzicht nodig hebben in hun eigen handelen. We missen inzicht in onszelf en het hoe om te gaan met de ander.

Daarnaast wordt het nooit meer zoals het was en krijgen we nu de tijd om na te denken over hoe de toekomst er voor ons uit moet gaan zien.

Daarom heb ik een bewustzijnboost ontwikkeld waarin ik jou individueel en jullie als gezin elke dag meeneem in een stukje zelfinzicht. Het doel van deze bewustzijnboost is om met elkaar hier mee aan de slag te gaan en je inzichten met elkaar te delen. Deze bewustzijnboost gaat jou helpen je meer bewust te maken van je eigen handelen en om elkaar beter te leren begrijpen.

Het doel is dat je met deze inzichten meer vertrouwen gaat krijgen in jezelf en je meer bewust wordt van de ander, die niet hetzelfde is als jij. Daarnaast komen er onderwerpen aan de orde die belangrijk zijn om over na te denken, maar waar je misschien nooit zo bewust mee bezig bent geweest.

Doe je ook mee?

 • Gedurende 21 dagen (van maandag tot zondag) stuur ik je dagelijks een mail met een stukje theorie en opdrachten.
 • Deze opdrachten kan je zowel individueel als in groepsverband uitvoeren.
 • Iedere week heeft een ander thema.
 • De bewustzijnboost is laagdrempelig en geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Volg 21 dagen de bewustzijnboost

Gewoon in je e-mailbox, iedere dag. 

Gedurende 21 dagen (van maandag tot zondag) stuur ik je dagelijks een mail met een stukje theorie en opdrachten. Deze opdrachten kan je zowel individueel als in groepsverband uitvoeren. Iedere week heeft een ander thema. De bewustzijnboost is laagdrempelig en geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. 

Schrijf je in via onderstaande knop en hoor wanneer er weer een groepstraining is.!

Pas goed op jezelf en elkaar!

Volg de Bewustzijnboost

Ontvang 21 dagen een mailtje met handige tips en tricks om je weer op weg te helpen.
Schrijf je in en hoor wanneer er weer een groepstraining is.

Bewustzijnboost

3995Eenmalig
 • Handige tips & tricks
 • Ontvang 21 dagen lang iedere dag mijn tips via de e-mail
 • Op een laagdrempelige manier meer zelfinzicht
 • Voor jou en/of je hele gezin!
 • Voor meer vertrouwen en om elkaar beter te begrijpen

Inschrijven Bewustzijnboost

 • 0,00 €
 • Your Mollie profile doesn't have any payment method that supports Euro. You need to add a payment method that supports the currency in your Mollie Profile or change your Currency Setting.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen op een rij

De Bewustzijnboost is een bewustzijnstraining die jou en jouw gezin helpt om meer zelfinzicht te ontwikkelen.
Op een hele laagdrempelige manier help ik jullie op weg met handige tips & tricks en leuke opdrachten. Ideaal voor deze dagen.

Meer bewust worden van je eigen handelen;

Je leert elkaar beter te begrijpen;

Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en de ander;

Onderwerpen waar je normaal niet zo bij stilstaat worden behandeld;

Eenvoudig om te doen in deze moeilijke periode!