Rouwverwerking

In ons leven kunnen zich situaties voordoen waarbij wij op het emotionele vlak diep geraakt worden. Vaak ontstaat dit naar aanleiding van een overlijden van een dierbare, het verlies van een baan of het verlies van gezondheid. Soms hebben wij niet de handvatten tot onze beschikking om met deze emoties en gevoelens om te gaan en raken we in de war, worden we depressief of hebben we het gevoel dat we in onze emoties verdrinken. Graag help ik je om inzicht te krijgen in deze emoties en gevoelens, zodat jij inzicht krijgt in jouw gevoelsleven.

Over Karin Fehling

Mijn naam is Karin Fehling en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Inmiddels heb ik honderden cliënten met mijn unieke werkwijze begeleid die zijn vastgelopen in hun leven vanwege angst, rouw- of verlieservaringen, relaties, burn-out of depressie. Ik werk vanuit mijn passie en mijn werkwijze is er op gericht om jou te inspireren en te motiveren, zodat jij je eigen leven vorm kan geven. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen opgedane kennis en levenservaringen.

Ik hoop dat ik je mag begeleiden bij het (her)ontdekken van de unieke persoon die jij bent.

Rouwverwerking en meer

Op de website vind jij meer informatie over mijn werkwijze en wie ik ben.
Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen op het e-mail adres of telefoonnummer.

Mijn overige specialiteiten zijn:

Individueel consult 30 | 60 min.

49,75per consult (30 min)

Afmelding dient 24 uur van te voren te geschieden, anders wordt er €75,00 in rekening gebracht.

Wat zeggen mijn cliënten

“Bij Karin Fehling had ik gesprekken ivm rouwverwerking en mijn leven weer oppakken. Die gesprekken waren heel prettig en zinvol. Ik kreeg duidelijke handvaten waar ik iets mee kon in de praktijk.”

“Ik ben bij Karin in behandeling gegaan omdat ik de dood van mijn vader niet kon verwerken en door de hulp van Karin heb ik nu rust gevonden en het een plekje kunnen geven waardoor ik me leven weer op de rails heb. Er word goed naar je verhaal geluisterd en daarop word er goed advies op gegeven hoe je dingen kan verwerken en een plekje kan geven.”