Burn-out

De symptomen die gepaard gaan met een burn-out zijn o.a. weinig energie, te veel stress en spanningen, lusteloosheid, verdrietig, niet meer met je emoties om kunnen gaan. Personen die een burn-out krijgen zijn vaak personen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebben moeite met het aangeven van grenzen. Een burn-out gaat naast de psychische klachten vaak gepaard met fysieke klachten. Personen met een burn-out bezwijken onbewust onder de druk die zij voor zichzelf creëeren. Samen onderzoeken wij welke patronen hieraan ten grondslag liggen en hoe jij deze patronen kunt veranderen, zodat jij je weer energiek voelt en van het leven kan genieten.

Over Karin Fehling

Mijn naam is Karin Fehling en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Inmiddels heb ik honderden cliënten met mijn unieke werkwijze begeleid die zijn vastgelopen in hun leven vanwege angst, rouw- of verlieservaringen, relaties, burn-out of depressie. Ik werk vanuit mijn passie en mijn werkwijze is er op gericht om jou te inspireren en te motiveren, zodat jij je eigen leven vorm kan geven. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen opgedane kennis en levenservaringen.

Ik hoop dat ik je mag begeleiden bij het (her)ontdekken van de unieke persoon die jij bent.

Burn-out en meer

Op de website vind jij meer informatie over mijn werkwijze en wie ik ben.
Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen op het e-mail adres of telefoonnummer.

Mijn overige specialiteiten zijn:

Individueel consult 30 | 60 min.

49,75per consult (30 min)

Afmelding dient 24 uur van te voren te geschieden, anders wordt er €75,00 in rekening gebracht.

“Ben bij meerdere psychologen geweest en helaas heeft dat vrij weinig geholpen, tot dat ik bij Karin kwam! Top hele lieve vrouw waar je je gelijk op je gemak voelt die je steunt luister help etc. Voel me stukken beter sinds ik bij Karin ben geweest en meer zekerder en kom meer voor mezelf op. Ben zeer tevreden.”