Depressie

Wanneer je voor een langere tijd negatieve gevoelens hebt, zoals somberheid, schuldgevoelens, neerslachtigheid, nergens geen zin meer in hebben, dan kan je te maken hebben met een depressie. Een depressie laat ons zien dat de manier waarop wij ons leven vorm gegeven niet overeenstemt met wat wij daadwerkelijk willen. Depressieve gevoelens maken ons hiervan bewust. Samen gaan we onderzoeken welke veranderingen voor jou belangrijk zijn om weer op een positieve manier in het leven te staan.

Over Karin Fehling

Mijn naam is Karin Fehling en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Inmiddels heb ik honderden cliënten met mijn unieke werkwijze begeleid die zijn vastgelopen in hun leven vanwege angst, rouw- of verlieservaringen, relaties, burn-out of depressie. Ik werk vanuit mijn passie en mijn werkwijze is er op gericht om jou te inspireren en te motiveren, zodat jij je eigen leven vorm kan geven. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen opgedane kennis en levenservaringen.

Ik hoop dat ik je mag begeleiden bij het (her)ontdekken van de unieke persoon die jij bent.

Depressie en meer

Op de website vind jij meer informatie over mijn werkwijze en wie ik ben.
Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen op het e-mail adres of telefoonnummer.

Mijn overige specialiteiten zijn:

Individueel consult 30 | 60 min.

49,75per consult (30 min)

Afmelding dient 24 uur van te voren te geschieden, anders wordt er €75,00 in rekening gebracht.

Wat zeggen mijn cliënten

“Vriendelijk, open luisterhouding. Duidelijke uitleg in normale taal voor iedereen te begrijpen. Huiselijke sfeer waardoor gesprek voor mij gemakkelijker verloopt als in een steriele omgeving.”

“Toen ik bij Karin terecht kwam was ik heel erg depressief en had last van paniekaanvallen. Dit zorgde ervoor dat ik niet aan mijn scriptie kon werken. Dankzij de gesprekken met haar zie ik het leven weer positief tegemoet en kan me weer focussen op mijn scriptie. Ik heb zelfs de mogelijkheid van Karin gekregen om bij haar op de praktijk aan mijn thesis te werken. Ik vind dat ze echt tot het uiterste gaat bij het helpen van haar cliënten.”

“Karin heeft me heel goed geholpen. Ik had depressieve gevoelens en sneed/kraste mezelf. Het ging thuis ook niet helemaal lekker. Nu ik een aantal gesprekken heb gehad met Karin, gaat het een heel stuk beter met me. Ik voel me mentaal beter en ik doe mezelf fysiek geen pijn meer. Het gaat op school ook een stuk beter. En we zijn nu met het gezin in therapie gegaan om de thuissituatie te verbeteren.”