Heb jij dit ook?

Toen ik in 2003 mijn relatie na 20 jaar beëindigde, had ik geen idee hoe mijn leven er vanaf dat moment uit zou gaan zien.

Ik had tot 2001 verschillende banen gehad waaronder directie secretaresse, het beheren van voorraden en uiteindelijk productieplanner. In 2001 ben ik met wederzijds goed vinden gestopt met het werken bij deze organisatie vanwege een reorganisatie.

In die tijd was ik samen met een vriendin begonnen met een opleiding rouw en verliesverwerking. Geen idee waar ik aan begon, maar ik kreeg het Spaans benauwd toen ik in de gaten kreeg dat deze opleiding gericht was op emoties en gevoelens, met name verdriet, angst en boosheid.

Aangezien ik me totaal niet bewust was van mijn eigen gevoelens en het met mij dus altijd “goed” ging, werd ik nu geconfronteerd met mijzelf op een manier waarvan ik alleen maar kon denken;

“Oohhh my god!!!”

Ik was inmiddels 2 jaar met deze opleiding bezig toen ik de beslissing had genomen om uit elkaar te gaan. Op dat moment was ik net begonnen met een eigen praktijk voor rouw- en verliesverwerking. Daar ben ik direct mee gestopt, omdat ik overweldigd werd door mijn gevoelens en emoties die gepaard gingen met deze voor mij moeilijkste beslissing in mijn leven.

En daar stond ik dan. Geen woning, geen werk en geen idee hoe ik mijn eigen leven vorm moest gaan geven.

Ik ging terug naar mijn ouders, had geld omdat ik uitgekocht werd en bedacht voor mij de volgende stap.

Aangezien ik dus geen idee had waar ik moest beginnen, dacht ik dat het misschien handig was om hulp te zoeken. Ik kon dit niet alleen! Ik had te weinig zelfvertrouwen, was  te onzeker en had werkelijk geen idee meer wie ik was en wat ik wilde. Ik ging een opleiding NLP doen. Die opleiding was een combinatie van therapie en NLP technieken.

Met mijn rouw- en verliesverwerking als achtergrond, gericht op het gevoel, was NLP, gericht op cognitie,  voor mij een welkome aanvulling. Ik kreeg meer inzicht in mijn eigen gevoelsleven, behoeften en verlangens en leerde gericht doelen te stellen, initiatieven te nemen en doelbewust en gefocust aan de slag te gaan met datgene wat voor mij belangrijk was.

En dus niet met wat anderen van mij verwachten!

Steeds meer kreeg ik het besef dat zelfkennis en inzicht in jezelf belangrijke vaardigheden zijn. Ik dacht te weten wie ik was, maar mijn zelfbeeld was opgebouwd op uitspraken van anderen die ik als een waarheid heb aangenomen en natuurlijk mijn eigen gedachten vanuit mijn eigen onzekerheid en angst. Door meer bewustwording en mezelf uit te dagen stapte ik uit mijn  comfortzone en ontdekte ik mijn eigen verborgen talenten en kwaliteiten.

Uiteindelijk heeft dat als resultaat gehad dat ik de regie over mijn leven heb terug genomen en mijn leven zodanig heb ingericht waardoor ik meer plezier, voldoening en geluk ervaar.

Is dit herkenbaar voor jou?

Of ben je aan verandering toe, maar weet je nog niet hoe? Ik ga je helpen!

De cursus bestaat 10 modules die gericht zijn op het verleden, heden en de toekomst.

Aan de hand van eenvoudige theorie en korte opdrachten zal je binnen 10 weken in staat zijn om je doelen te bereiken aan de hand van een praktisch stappenplan en krijg je de inzichten in jezelf die nodig zijn om jouw leven vorm te geven.

Schrijf je nu in en doe mee! Je ontvangt 10 weken iedere week een mail in je inbox.

Volg de Online Training Reboot Your Life

Schrijf je vandaag nog in en ontvang 1 gratis les!

Online Training

295Eenmalig
  • Bepaal je eigen tempo
  • Maak de opdrachten in je eigen tijd
  • Achter de schermen kijk ik met je mee

Inschrijven online training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van de Online Training

In 10 weken nieuwe doelstellingen ontvangen

De kans om je doelen te bereiken aan de hand van een praktisch stappenplan

Nieuwe inzichten in jezelf die nodig zijn om jouw leven vorm te geven

Toegang tot onze besloten Facebookgroep met gelijkgestemden

Motiverende begeleiding van mij -Karin Fehling- tijdens de module

Leuke en informatieve opdrachten