Loading...
Home2023-11-08T13:14:23+01:00

Groepstraining Reboot Your Life

Schrijf je in en hoor wanneer er weer een groepstraining is.

In een gezellige sfeer meer inzicht in jezelf ontvangen. Dat is de Reboot Your Life Groepstraining. Deze training bestaat uit 6 dagdelen en worden gegeven in Dordrecht. We gaan onder andere aan de slag met theorie, oefeningen en opdrachten. Bekijk de startdatum en actuele tijden. Na afloop is er natuurlijk een gezellige lunch.

Reboot Your Life is een bewustzijnstraining die jou helpt om die inzichten te geven die jij nodig hebt om voor jezelf de juiste keuzes te kunnen maken. In een groep van max. 10 personen ga ik met je aan de slag. Met elkaar helpen we elkaar m.b.t. motivatie, inspiratie en communicatie.

Ga online aan de slag

Volg mijn online Reboot Your Life training. Deze training bestaat 10 modules die gericht zijn op het verleden, heden en de toekomst.

Aan de hand van eenvoudige theorie en korte opdrachten zal je binnen 10 weken in staat zijn om je doelen te bereiken aan de hand van een praktisch stappenplan en krijg je de inzichten in jezelf die nodig zijn om jouw leven vorm te geven. Schrijf je nu in en doe mee!

Snel uit je burn-out

Als ambitieuze professional weet je wat je wilt bereiken en ben je waarschijnlijk al flink op weg. Toch kan je niet genieten van jouw succes en heb je al eens ge-Googled op de verschijnselen van ‘burn-out’. Succes is het resultaat van de juiste keuzes maken. Waarschijnlijk ben je snel geholpen met een nieuw klankbord, wat ik je kan bieden.

Ik heb een programma ontwikkeld om iedere professional in 8 lessen weer te voorzien van nieuwe energie. Deels door te focussen op wat enkel energie geeft en deels door je de dingen weer te laten zien die je vergeten bent op jouw weg naar de top.

Heb je géén ruimte in jouw agenda voor een dergelijk programma? Juist dan ben je er aan toe! Een volle agenda en vol hoofd, vragen om een nieuwe aanpak. Voor een fractie van het bedrag dat je hebt besteed aan jouw opleiding en certificaten help ik je weer te genieten van jouw succes.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Ik help je bij het kiezen voor geluk

Mijn naam is Karin Fehling en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Inmiddels heb ik honderden cliënten met mijn unieke werkwijze begeleid die zijn vastgelopen in hun leven vanwege angst, rouw- of verlieservaringen, relaties, burn-out of depressie. Ik werk vanuit mijn passie en mijn werkwijze is er op gericht om jou te inspireren en te motiveren, zodat jij je eigen leven vorm kan geven. Krijg met nieuwe technieken je leven weer op de rit. Waar wacht je nog op?

Hoe werkt het?

Na het volgen van de module rouwverwerking, ben ik een stuk verder gekomen in mijn leven. Karin geeft goede handvatten en adviezen.

Niels Lagerop, 46 jaar

Karin heeft mij heel erg geholpen met het herontdekken van mijn wensen en kwaliteiten. Ik voel me herboren.

Melanie Oosterhout, 31 jaar

Verder lezen op onderwerp

Titel

Ga naar de bovenkant