Relatietherapie

Gaat het tussen jou en je partner niet meer zoals jij graag zou willen en overweeg je om te gaan scheiden? Probeer je onderwerpen bespreekbaar te maken maar leveren die gesprekken niets op dan alleen maar frustraties, irritaties en onbegrip? Personen melden zich voor relatietherapie bij o.a. een gebrek aan intimiteit, een gebrek aan communicatie of aandacht van de ander. Vaak liggen hier patronen aan ten grondslag die zonder tussenkomst van een neutrale partij moeilijk te veranderen zijn. Graag help ik jullie om inzicht te verschaffen in jullie eigen handelen binnen de relatie en de gevolgen die hieraan gekoppeld zijn. Hierdoor leren jullie op een andere manier op elkaar te reageren, waardoor er ruimte ontstaat voor het delen van emoties en gevoelens en jullie samen kunnen werken aan het opbouwen van de relatie.

Over Karin Fehling

Mijn naam is Karin Fehling en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Inmiddels heb ik honderden cliënten met mijn unieke werkwijze begeleid die zijn vastgelopen in hun leven vanwege angst, rouw- of verlieservaringen, relaties, burn-out of depressie. Ik werk vanuit mijn passie en mijn werkwijze is er op gericht om jou te inspireren en te motiveren, zodat jij je eigen leven vorm kan geven. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen opgedane kennis en levenservaringen.

Ik hoop dat ik je mag begeleiden bij het (her)ontdekken van de unieke persoon die jij bent.

Relatietherapie en meer

Op de website vind jij meer informatie over mijn werkwijze en wie ik ben.
Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen op het e-mail adres of telefoonnummer.

Mijn overige specialiteiten zijn:

Relatietherapie

125,00per consult

Afmelding dient 24 uur van te voren te geschieden, anders wordt er €75,00 in rekening gebracht.

“Karin heeft ons erg goed geholpen met onze relatieproblemen. Ze is heel professioneel en kan zich goed invoelen wat bij haar patiënten speelt. Op een directe manier en met op de persoon gerichte adviezen heeft ze ons goed bijgestaan. De huiselijke sfeer van de praktijk hebben wij als prettig ervaren. Wij zijn dankbaar voor haar hulp.”

“Karin Fehling heeft mijn ex-partner en mij geholpen bij het overeenkomen en afspraken maken wat betreft ons zoontje nadat we uit elkaar zijn gegaan. Ze heeft ons laten zien waar het mis gegaan was tussen ons in de relatie en met een nuchtere kijk op de toekomst de gesprekken begeleid.”