Or log in to access your purchased courses

Werk jij om te leven of laat jij het leven werken voor jou?!

Leuk dat je interesse hebt in het volgen van de E-learning modules om snel weer uit je burn-out te komen of te voorkomen dat je in een burn-out komt. Ik help je graag om je leven weer in balans te krijgen!

Wat gaat dit je opleveren?

  • Een andere mindset;
  • Meer zelfvertrouwen;
  • Inzicht in je eigen handelen, zodat denken, voelen en handelen met elkaar overeenstemmen;
  • Kwetsbaarheid omzetten in kracht;
  • Het uiten van emoties en gevoelens;
  • Problemen om weten te buigen naar uitdagingen.

De E-learning modules worden wekelijks vrijgegeven. Het traject duurt in totaal 8 weken. Voorafgaand aan de modules vind een intakegesprek plaats. Dit kan bij mij op de locatie of via Skype. Achter de schermen geef ik feedback op de door jouw ingevulde antwoorden. Ik blijf je dus achter de schermen monitoren. Nadat alle E-learning modules zijn afgerond volgt een evaluatiegesprek. Mocht je vragen hebben kan je besloten Facebookpagina, zodat ook andere deelnemers iets op kunnen steken van jouw vragen en mijn feedback.

Zorgverzekeraar

De totale kosten van dit traject zijn 325,00. Het traject bestaat uit een intake- en een evaluatiegesprek van ongeveer een uur. Daarnaast blijf ik je tijdens de modules achter de schermen volgen, zodat je, wanneer nodig, feedback van mij krijg. Wanneer jij je aanmeldt koop je de modules. Je ontvangt hiervoor een factuur. Na afloop ontvang je van mij nog een factuur met de datum van het intakegesprek en het evaluatiegesprek. Deze factuur kan je naar je zorgverzekeraar sturen, indien je in aanmerking komt voor een vergoeding. Ik word vergoed via het aanvullend pakket van de meeste zorgverzekeraars. Ben jij aanvullend verzekerd en wil je weten voor welke vergoeding je in aanmerking komt? Klik dan hier.