Sta jij op een kruispunt in je leven?

En ben je op zoek naar handvatten hoe jou leven richting te geven?

Wil jij meer inzicht in jezelf en durf jij samen met anderen de confrontatie met jezelf aan te gaan? Durf jij het aan om naar jezelf in de spiegel te kijken? Ben jij toe aan een uitdaging maar wordt jij belemmerd door je eigen emoties en gevoelens?

Moet het roer om maar weet je niet hoe? Wil jij beter leren communiceren? Ben jij op zoek naar meer zelfvertrouwen? Wil jij beter leren omgaan met je emoties en gevoelens? Wil jij jezelf beter leren kennen?

Dan kan ik je helpen.

Reboot Your Life

Reboot Your Life is een bewustzijnstraining die jou helpt om die inzichten te geven die jij nodig hebt om voor jezelf de juiste keuzes te kunnen maken. In een groep van max. 10 personen ga ik met je aan de slag. Met elkaar helpen we elkaar m.b.t. motivatie, inspiratie en communicatie. De trainingen bestaan uit 6 dagdelen. We gaan aan de slag met theorie, oefeningen en opdrachten. Na afloop is er een lunch.

De kosten bedragen 595,00. Een deel van de kosten kan je declareren bij je zorgverzekeraar indien je aanvullend verzekerd bent. Je ontvangt een gezellige groepstraining en je ontvangt toegang tot de hele online omgeving.

Volg de groepstraining Reboot Your Life!

De Reboot Your Life training gaat over verleden, heden en toekomst.

Volg de Groepstraining Reboot Your Life

Schrijf je vandaag nog in
en hoor wanneer er weer een groepstraining is.

Groepstraining

595Eenmalig
  • Geniet van sociaal contact
  • Gebruik elkaar als een spiegel
  • Jouw vaardigheden toets je direct binnen de groep
  • Declareer een deel van de kosten bij je zorgverzekeraar indien je aanvullend verzekerd bent
  • Ontvang toegang tot alle online trainingslessen

Inschrijven groepstraining

  • Voer een nummer in van 18 tot 100.
  • Geef een korte motivatie over waarom je deelneemt aan de training. Dit helpt mij om de training zo goed mogelijk voor te bereiden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het verhaal van Derek

Op moment dat ik met het Reboot your life programma begon zat ik al een aantal maanden in een sleur. Ik had geen controle meer over mijn leven en had dan ook het gevoel geleefd te worden. Te druk bezig met mijn werk en hoe ik overkwam op anderen in plaats van mezelf te zijn. Ik had moeite met beslissingen nemen en voelde me lusteloos.

Door het Reboot your life programma heb ik stil gestaan bij wat ik echt belangrijk vind op verschillende vlakken, zoals familie, vrienden en relaties. Daarnaast heb ik gekeken naar hoe ik door mijn ervaringen bepaalde overtuigingen heb opgebouwd en hoe ik deze kon doorbreken.

Het Reboot your life programma heeft bij mij een bewustzijn gecreëerd waardoor ik situaties en mijn leven anders ben gaan aanpakken. Ik experimenteer en evalueer hoe ik handel zodat ik mij beter kan focussen op mijn doelen. Voor mij was het een Reboot die ik nodig had, ik heb meer rust, straal weer positiviteit uit, sta steviger in mijn schoenen en voel dat ik zelf weer de touwtjes in handen heb. Daarnaast ben ik eindelijk gestart met wat ik al 2 jaar lang wilde gaan doen, indoorklimmen.