Welkom op het blog gedeelte van de nieuwe website van Brainchange, mijn psychologenpraktijk in Dordrecht.

Er is hard aan gewerkt door Dennis Ameling van Fits4all, maar wat ben ik blij met het resultaat. Dank je Dennis! Voor je tijd en de uren die je hieraan besteed hebt.

Mijn naam is Karin Fehling, en ik werk als psycholoog in mijn eigen praktijk Brainchange in Dordrecht. Via mijn cliënten krijg ik regelmatig te horen dat ik iets met mijn kennis moet doen, bijvoorbeeld trainingen geven of een boek moet schrijven (ze staan beiden op mijn  bucket list).  En zo is het idee ontstaan om iedere week een blog te gaan schrijven over onderwerpen die jou mentaal sterker maken. Ik wil je via mijn blog uitdagen om na te denken over de keuzes die jij maakt, waarom jij die keuzes maakt, of het keuzes zijn die bij jou passen of dat jij keuzes maakt om anderen te pleasen. Wat dat met jou doet, wat jij eventueel anders zou kunnen doen, noem maar op. Er zijn genoeg onderwerpen waar over geschreven kan worden. Ik vind het een leuke uitdaging voor mijzelf en heb er zin in!  Ik zal via mijn blog mijn kennis en ervaringen met jou delen, met als doel dat het jou aan het denken zet. Het is zeker niet de bedoeling dat je datgene wat ik met je deel als waarheid aanneemt. Want wat is de waarheid? Het is maar net hoe jij het bekijkt en ervaart en dat kan voor een ander totaal anders zijn. Daarom wil ik juist dat jij zelf gaat nadenken over wat goed voor jou is en wat wel en niet bij jou past, zodat jij leert om je eigen keuzes te maken en er op te vertrouwen. Ik ben namelijk van mening dat zelfkennis het allerbelangrijkste is in het leven. Het leven kent zijn ups en downs en hoe meer zelfkennis jij hebt,  zodat jij weet hoe jij met deze fases om kan gaan, hoe sneller jij er doorheen gaat en weer in balans komt. Uiteindelijk willen we ons allemaal goed voelen en gelukkig zijn toch? Mochten er onderwerpen zijn die je aan de orde wilt stellen, dan hoor ik het graag. Het zou zomaar kunnen dat ik jouw vraag gebruik als een onderwerp in mijn volgende blog.

Spannend, zo’n 1e blog, maar de kop is er af. Wil je op de hoogte blijven van mijn blogpost, schrijf je dan in via het aanmeldformulier.