Met het einde van 2015 in zicht is het tijd voor een terugblik. Een bewogen jaar, waarin ik mijzelf  op diverse gebieden heb uitgedaagd.

Het persoonlijke vlak
Op het persoonlijke vlak hebben mijn partner en ik eindelijk de keuze gemaakt om een hondje te nemen, iets wat ik eigenlijk al jaren wilde. Ik twijfelde over de zorg en de verantwoordelijkheid die met het nemen van een hond gepaard gaat en of ik dit kon combineren met mijn werk.  Maar in november was ik gecharmeerd van een foto van een Husky/Herder pup op internet en na telefonisch contact was de afspraak gemaakt voor een bezichting van de pup in Friesland.  Tja…. need I say more! 27 november hebben wij hem opgehaald. Inmiddels is hij deel van het gezin en is hij mijn Buddy…

Het financiële vlak
Op het financiële vlak heb ik met behulp van het Mentorproject mijn bedrijf weer gezond weten te krijgen. Middels een sanering die zo goed als afgerond is, heb ik het bestaansrecht van Brainchange zeker gesteld. De contacten met o.a. instanties en overheden hebben mijn daadkracht vergroot en geleerd om initiatief te nemen, te durven vragen en mij kwetsbaar op te stellen.

Het creatieve vlak
Op het creatieve vlak heb ik mijzelf uitgedaagd door blogs te schrijven. Ook iets wat al eerder door mijn hoofd spookte maar door mijn eigen onzekerheid steeds weer de kop in werd gedrukt. Doordat ik stopte met het betalen voor marketing campagnes werd de noodzaak om blogs te schrijven groter. Tenslotte heb ik cliënten nodig, dus zichtbaarheid op internet is belangrijk. Ik ben blij met de lieve reacties die ik heb gekregen. Bedankt voor het delen van mijn blogs. Ik stel het zeer op prijs. Ik wist niet dat ik het in me had!

Dit waren mijn uitdagingen van het afgelopen jaar. Wat waren jouw uitdagingen voor 2015 en heb jij deze waar weten te maken. Ik ben benieuwd en hoop van je te horen.

Voor nu fijne Kerstdagen! Geniet van het samenzijn.