Wil jij meer geluk, energie en voldoening uit jouw leven halen, maar weet je niet hoe jij dit kunt veranderen? Voel jij de druk van de maatschappij of je werk, wil jij niet teleurstellen, pas jij je altijd maar aan en trek jij verantwoordelijkheid naar je toe? Worden gevoelens zoals vermoeidheid, opgebrand zijn, je verdrietig voelen en nergens geen zin meer in hebben alleen maar erger? In de afgelopen jaren heb ik menigeen mogen helpen bij klachten die kenmerkend zijn voor een burn-out. Inmiddels hebben ongeveer 1.000,000 Nederlanders deze symptomen en zijn er nog eens 1.000.000 Nederlanders depressief. Tijd voor verandering! 

Ook ik heb met dezelfde klachten gekampt en ben mij bewust geworden dat de manier waarop ik in het leven stond mij niet ten goede kwam. De druk die ik voor mijzelf creëerde, omdat ik vooral veel van mijzelf móést, de verwachtingen van anderen, het aanpassen aan anderen en mezelf wegcijferen hebben mij te veel energie gekost, waardoor ik uiteindelijk 5 maanden thuis kwam te zitten. Opgebrand, met fysieke klachten en niet begrijpende hoe mij dit heeft kunnen overkomen.

Een gebrek aan zelfkennis

In onze kennismaatschappij ligt de aandacht meer op het denken en is de aandacht voor het gevoel ondergeschikt. Hierdoor ben jij het contact met jezelf min of meer verloren en zoek jij de oplossing voor een beter gevoel veelal buiten jezelf of richt jij je aandacht op anderen. Op basis van jouw gedachten, jouw opvoeding en de input van belangrijke personen in jouw leven heb jij een zelfbeeld opgebouwd.

Je handelen wordt aangestuurd door je gedachten en gevoelens die aan dit zelfbeeld zijn gekoppeld. En zolang jij jezelf niet uitdaagt om deze gedachten en gevoelens te onderzoeken of ze wel kloppen, blijf je handelen zoals je dit altijd gedaan hebt, totdat je vastloopt in je leven en je je volledig opgebrand voelt.

Tijd voor verandering

Maar niet iedereen zoekt meteen de weg naar een psycholoog of een therapeut, of misschien denk jij wel ‘Zo erg is het nog niet’ of ‘Ik wil wel, maar ik durf niet’. Dan heb ik wellicht een oplossing voor jou. In 12 modules help ik je om je weer energiek te voelen en je meer bewust te worden van wie jij bent en de unieke kwaliteiten te ontdekken die jij met je meedraagt. De manier waarop je naar jezelf kijkt en de wijze waarop je met jezelf omgaat verandert en je zult merken dat je tot veel meer in staat bent dan dat je op dit moment denkt. En dit alles in je eigen tijd, op je eigen tempo en in je eigen veilige omgeving.

De modules bestaan uit een video en een werkboek. Het werkboek bestaat uit theorie en opdrachten die je dient te maken. Heb jij de moed om naar jezelf te kijken en ben jij toe aan verandering, zodat jij meer energie, geluk en voldoening uit jezelf weet te halen? Ontdek dan jezelf. Het is het grootste en mooiste cadeau dat jij jezelf kunt geven. Geloof me: jij kunt werken om te leven of je laat het leven werken voor jou.

Ik hoop dat jij jezelf de moeite waard vindt om die uitdaging met jezelf aan te gaan.

Ik reis graag een stukje met je mee!