Psycholoog in Dordrecht

Ben je op zoek naar een betrokken psycholoog in Dordrecht? Een psycholoog die jou kan helpen om je eigen kwaliteiten terug te vinden, beter te communiceren of jou nieuwe invalshoeken kan geven? Mijn naam is Karin Fehling en ik biedt je dat luisterend oor waar je naar op zoek bent. Met mijn eigen praktijk in Dordrecht heb ik vele tientallen mensen geholpen om weer in hun eigen kracht te staan. Of dat nu op persoonlijk vlak is of op zakelijk vlak. Met een effectief gesprek kom je snel op weg.

Binnen de kortste keren merk je dat je krachtiger in jezelf staat, meer zelfvertrouwen uitstraalt en weer zin hebt om te genieten van de unieke persoon die jij bent!

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Loop je dagelijks tegen problemen aan?

Ben je op zoek naar een luisterend oor omdat je te maken heb gekregen met een burn-out, relatieproblemen, rouw- of verliesverwerking, angst of depressie? Ik help je verder. Wij nemen jouw problemen onder de loep en gaan samen op zoek naar een passende oplossing. Ik fungeer als het luisterend oor waar je naar op zoek bent. En dat kan fijn zijn als je eigenlijk niet graag over je gevoelens of gedachtes praat of als je niemand in je directe omgeving hebt om mee te praten.

We gaan het hebben over jouw kwaliteiten, eigenschappen en de manier waarop je handvatten aangrijpt. Daarbij kan het voorkomen dat ik je een spiegel voorhoud. Die confrontatie kan nodig zijn om jou op een andere manier te laten nadenken over je valkuilen waar je tegenaan loopt.

De gesprekken kunnen variëren van luchtig tot intensief. Soms gaan we de diepte in, soms is het gewoon fijn als er iemand écht naar je luistert.

Kies voor een e-module of ga voor een persoonlijk gesprek!

Wanneer je klachten ervaart van een burn-out, overspannen of oververmoeid help ik je graag verder. Speciaal voor deze mensen heb ik een online e-module ingericht. Gewoon vanaf de computer thuis te volgen. Ik houd jouw voortgang in de gaten en vertel je middels video’s hoe je dingen anders kunt aanpakken.

Liever een persoonlijk gesprek om te praten over jouw depressie, relatie, angst of het overlijden van een dierbare? Samen maken we ons weer sterk voor de toekomst! Ik weet dat je het in je hebt, jij ook? Neem contact met me op om er gewoon eens rustig over te praten. Ik help je graag verder en hoop dat ik je mag begeleiden.

Kijk voor meer informatie bij mijn e-module burn out 1.

Of maak via de website een afspraak voor psycholoog in Dordrecht.