Psycholoog burn out

Ben je op zoek naar een psycholoog burn out? Met mijn eigen praktijk in Dordrecht heb ik door de jaren heen honderden cliënten geholpen met burn out klachten. Omdat niet iedereen hetzelfde is en in de buurt woont, heb ik een speciale online module ingericht voor een selecte groep mensen met burn-out klachten. Zowel voor het voorkomen van een burn out, als het behandelen van een burn out is deze korte cursus zeer geschikt!

Ben jij -om wat voor reden dan ook- vastgelopen in jouw leven of carrière? Met mijn unieke module help ik je weer op weg om in je eigen kracht te staan. Zodat je de verantwoordelijkheden beter kunt oppakken. We werken aan het zelfvertrouwen en proberen slechte eigenschappen om te buigen naar kracht. Kortom: samen sta je er niet alleen voor! Ontdek de mogelijkheden vandaag via de website.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Aangenaam!

Aangenaam, mijn naam is Karin Fehling. En ik ben werkzaam als psycholoog. Naast burn-out klachten kloppen mensen bij mij aan om extra steun te ontvangen over vaak moeilijke periodes in het leven. Denk aan relatieproblemen, rouw- en verliesverwerking, depressie en het overwinnen van angst. Hiernaast help ik ook mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Sta jij dus voor een kruispunt? En weet je nog niet zo goed hoe je verder moet?

Het feit dat je dit leest zegt al veel over je. Je bent gemotiveerd om hulp in te schakelen. Ik sta graag voor je klaar om je te motiveren en je vooruit te helpen. Geen probleem is te gek.

Met mijn burn out module die je gewoon thuis vanachter de computer kunt volgen, zul je snel een verschil in jezelf merken. Je gaat nadenken over hoe je eigenlijk in elkaar steekt. Wat zijn je valkuilen en op welke gebieden excelleer je? Wellicht zijn dat wel heel andere situaties dan jezelf denkt. Ik stel kritische vragen en bied je een nieuw inzicht. Waardoor je verder komt!

We kijken naar de verdeling van taken, verantwoordelijkheden en het eigen zelfvertrouwen. Ik zal je vaak een spiegel voorhouden. In het begin is dit even wennen, maar het went vanzelf. Door regelmatig stil te staan bij jezelf, kun je toekomstige problemen veel effectiever oplossen. Hoe fijn is dat!

Psycholoog burn out

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Of heb je een vraag over alle informatie van bijvoorbeeld mijn burn-out module 1? Aarzel dan niet en kom met me in contact via de website. Liever direct mijn hulp inschakelen als psycholoog burn out? Begin vandaag nog met de burn-out module 1 en kom aanzienlijk snel weer in je eigen kracht!