Overspannen behandeling

Op zoek naar een overspannen behandeling? Zoek niet verder. Mijn naam is Karin Fehling en ik help je van burn-out klachten af. Gewoon via een handige online burn-out module. Mijn module kun je heel eenvoudig vanuit huis volgen. Hoe heerlijk is dat?! Met de e-module krijg je handvatten mee en leer je nieuwe technieken om in jouw kracht te komen. En kun je voorgoed afscheid nemen van de burn-out.

Deze kennismaatschappij kan veel druk uitoefenen op jonge én ervaren professionals. Al tientallen jaren help ik mensen om van overspannenheid, stress en onnodige druk af te komen. Door nieuwe grenzen te ontdekken en jouw algehele denkwijze te veranderen, zul je meer innerlijk rust vinden. Zo zullen overheersende gevoelens, zoals vermoeidheid, verdriet, somber en uitgeblust geen invloed meer uitoefenen op jou.

Wil je ook jouw innerlijke kracht herontdekken? Start vandaag nog met mijn e-module.

Veel mensen gingen jou voor

Je staat niet alleen in de burn-out. Wist je dat het afgelopen jaar 1 miljoen mensen te kampen hadden met burn-out symptomen? En zelfs 1 miljoen mensen waren het afgelopen jaar depressief? Tijd voor verandering. Als psycholoog help ik mensen die in het werk of in het leven zijn vastgelopen. Waarbij we samen ons sterk maken voor jouw toekomst.

Niet alleen nemen jouw goede kwaliteiten onder de loep, ook de minder goede kwaliteiten worden bekeken. Waar loop je op vast? Welke situaties vormen een knelpunt? Wat kun je de volgende keer anders doen? Welke eigenschappen kunnen we ombuigen naar kracht? Zo werken we aan zelfvertrouwen, zelfbeeld, timemanagement en mogelijkheden. En ben je binnen no-time weer klaar voor de toekomst.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Waarom kiezen voor een e-module?

Ik snap dat de stap naar een psycholoog nog te groot kan zijn. Daarom heb ik deze e-module ontwikkeld, om jou vanuit huis te ondersteunen. Wil je toch hulp ontvangen? Maar is de stap van een-op-een nog te groot? Dan is deze module zeer geschikt voor jou.

Je volgt de lessen en maakt opdrachten. Ik beoordeel jouw inzend opdrachten en houd de voortgang in de gaten. Met regelmaat komen we kort samen om je weer klaar te stomen voor de maatschappij.

Overspannen behandeling: starten

Na de module ben jij je weer bewust van jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. En kun je weer verantwoordelijkheden op je nemen. Ik hoop dat ik je mag begeleiden bij het herontdekken van de unieke persoon die jij bent.

Start met de e-module burn out 1.