Ik heb een burn out

Heb jij te kampen met een burn out? Je bent niet de enige! In Nederland werden er bij ruim 1 miljoen mensen een burn-out geconstateerd. Een ontzettend hoog aantal. Toch heerst er nog veel taboe rond het onderwerp. En komt er veel schaamte en schuldgevoel bij kijken. Ik help je graag met het voorkomen en behandelen van een burn out. Want samen sta je er niet alleen voor!

Mijn naam is Karin Fehling en ik heb een unieke behandelmethode ontwikkelt om de klachten te verminderen. En het mooie van mijn behandeling is dat je deze gewoon vanaf de computer thuis kunt volgen. Ideaal!

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Wat houdt de behandeling in?

De module verschilt per persoon. Sommige mensen vinden het fijn om een luisterend oor te hebben. Anderen ontvangen juist graag inzicht in hun kwaliteiten. Met mijn theorie lessen en video’s zorg ik ervoor dat je anders gaat denken en help ik je bij een stukje timemanagement. We gaan ons focussen op jouw persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Door hier regelmatig bij stil te staan kun je toekomstige problemen effectiever oplossen. Hoe fijn is dat!

Verantwoordelijkheid wordt na mijn module weer met beiden handen opgepakt, zonder het gevoel dat je constant vastloopt. En je werkt weer naar een bloeiende toekomst toe. Uiteraard doe je dit niet alleen! Ik sta voor je klaar om je te motiveren en je vooruit te helpen.

Daarom ga jij voor deze methode kiezen

Soms is de stap naar een psycholoog nog te groot, maar wil je wel graag aan jezelf werken. Een online module biedt dan veel uitkomst. Je kunt de opdrachten en vragen gewoon lekker thuis op het gemak maken. En ik houd je voortgang in de gaten. We duiken effectief in de materie en de manier waarop je werkt en leeft. Tijdens en na de module zul je merken dat je in je kracht staat en dat er weer volop kansen zijn. Je zult het grootste verschil in jezelf merken. Ik biedt je een luisterend oor en zal je soms confronteren met andere mogelijkheden of een andere manier van denken.

Maar belangrijk is dat je de burn-out niet alleen hoeft te overwinnen.

Ik heb een burn out: wat nu?

Mijn naam is Karin Fehling en ik werk al tientallen jaren met mensen die zijn vastgelopen in het leven of in het werk. Ik biedt effectieve handvatten waarmee mensen snel de draad weer op kunnen pakken. Met mijn eigen praktijk in Dordrecht werk ik dagelijks als psychologe voor mensen met o.a. een burn-out, relatieproblemen, depressie, angst of rouwverwerking. Maar speciaal voor de mensen met een burn-out heb ik deze online module ingericht. Meer weten? Start vandaag nog.