Hulp bij burn-out

Heb je hulp nodig bij jouw burn-out? Voel jij de druk van de maatschappij of vrienden om je heen? Voel je een continue druk van je werk? Wil jij niet teleurstellen? En pas je je daarom altijd maar aan? Maar ga je gebukt onder een grote berg verantwoordelijkheid waar je eigenlijk niet meer uitkomt? En voel je je constant opgebrand, verdrietig en somber?

Ik help je om weer in je eigen kracht te staan. Zodat jij binnen de kortste keren weer vol zelfvertrouwen de toekomst en de verantwoordelijkheden aan kan.

Hoe? Met mijn handige e-module die je gewoon thuis kunt volgen. Hoe efficiënt is dat.

Voor wie?

Deze module is interessant voor jou wanneer je last hebt van gevoelens zoals uitgeblust zijn, verdrietig zijn, vermoeidheid en het gevoel dat het je eigenlijk allemaal niet meer interesseert. De maatschappij zoals die is opgebouwd legt veel druk bij professionals. Niet alleen om te presteren, maar ook om niets meer te missen. Dat kan ervoor zorgen dat je te veel werk op je neemt dan je aankunt.

Mijn naam is Karin Fehling. Als psycholoog help ik mensen om van overspannenheid, stress en onnodige druk af te komen. Door nieuwe grenzen te ontdekken, grenzen aan te geven en jouw denkwijze te veranderen, zul je meer innerlijk rust vinden. Zo kom je in je eigen kracht. En maken overheersende gevoelens (zoals vermoeidheid, verdriet, somber en uitgeblust zijn) geen kans meer.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Karin Fehling: hulp bij burn-out

Als psycholoog ben ik altijd tot the point. Ik zal er dan ook zeker niet omheen draaien en zeg wat ik denk. Die spiegel die ik jou voorhoud kan dan ook wel eens moeilijk zijn. Maar om daar samen open over te praten, kom je snel tot nieuwe inzichten. De focus van mijn module is sterk gericht op jouw toekomst. Samen werken we eraan om jou nieuwe energie te geven. Dat kan door meer zelfvertrouwen, een beter zelfbeeld of meer inzicht in jouw unieke kwaliteiten.

Volg mijn e-module. En krijg jij je leven weer op de rit! Start vandaag nog met een les. Gewoon achter de computer.