Hoe herstel je van een burn out

Hoe herstel je van een burn out? Een welgestelde vraag die ik vaak tegenkom in mijn eigen praktijk. Er is geen snelle oplossing om te herstellen van een burn-out. Erover praten en effectief aan de slag gaan met je eigen valkuilen en verantwoordelijkheden is een goede stap vooruit. Veel mensen die ik in het verleden heb behandeld, vinden het fijn om wekelijks aan de slag te gaan met opdrachten die hun eigen gedrag en verantwoordelijkheden onder de loep legt. Daarbij geef ik passend advies. Als je vastgelopen bent in jouw carrière, help ik je graag op weg. Binnen aanzienlijke tijd straal je nieuw zelfvertrouwen uit en sta je volledig in je eigen kracht!

Wie ben ik? Mijn naam is Karin Fehling en ik heb al tientallen mensen zoals jij mogen behandelen. Via mijn eigen praktijk in Dordrecht werk ik als psycholoog. Ben je vastgelopen in het leven of in jouw carrière? Dan biedt mijn e-module, die je gewoon vanuit huis kunt volgen, écht uitkomst. Ontdek het nu.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Je staat er niet alleen voor

Wist je dat ruim 1 miljoen mensen vorig jaar te maken kregen met een burn-out? Je staat er echt niet alleen voor, ook al voelt dat soms wel zo. Ik bied je een luisterend oor en zorg als stok achter de deur ervoor dat jij je weer gaat focussen op de toekomst. Dat doe ik door jou handige handvatten aan te bieden zodat je valkuilen gaat herkennen en ombuigt naar kracht. Daardoor loop je minder snel vast en kun je alles wat er op jouw pad gaat komen aan. Je ontvangt lesmateriaal en video’s over jouw eigen kwaliteiten en eigenschappen. En we kijken naar de (minder goede) eigenschappen die we kunnen ombuigen naar kracht. Voor je het weet (her)ontdek jij jezelf en straal je nieuw zelfvertrouwen uit!

Samen gaan we ons sterk maken voor jouw toekomst. Doe je ook mee?

Waarom een e-module en geen persoonlijk behandeltraject?

Waarom zou ik kiezen voor een online module die ik gewoon thuis kan volgen? Ik merk dat er mensen zijn die heel graag aan zichzelf willen werken, maar liever niet de stap naar een psycholoog maken. Speciaal voor deze groep mensen heb ik een online module gemaakt die hierop aansluit. Je ontvangt theorie, lessen, opdrachten en video’s. Deze kun je vanaf iedere plek volgen. Af en toe hebben we persoonlijk contact via de e-mail of telefoon om jouw voortgang te bespreken. Zo sta je er écht niet alleen voor en help ik je continue op weg om aan jezelf te werken.

Na het voltooien van de module ontvang je van mij een certificaat. Wil je dan echter nog meer contact? Dat kan altijd.

Ontdek mijn burn-out e-module! En begin vandaag.