Hoe burn out behandelen?

Ben je op zoek naar hoe je een burn out kunt behandelen? Mijn naam is Karin Feling en ik ben sinds 2009 werkend als psycholoog. Door mijn effectieve behandelmethode help ik mensen zoals jij met burn-out klachten. Wil je ook jouw burn out verslaan en weer in je eigen kracht te komen? Met mijn handige e-module voel je je binnen de kortste keren een stuk beter!

We gaan ons focussen op je eigen kwaliteiten en valkuilen. Door hier wekelijks bij stil te staan kun je toekomstige problemen effectief oplossen. Je pakt verantwoordelijkheden na mijn module weer met beide handen op. En je werkt weer naar een bloeiende toekomst toe. Uiteraard doe je dit niet alleen! Ik sta voor je klaar om je te motiveren en je vooruit te helpen.

Bestel mijn e-module vandaag nog. En start gewoon vanuit huis!

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Waarom een e-module?

Soms is de stap naar een psycholoog nog te groot, maar wil je wel aan je klachten werken. Dan biedt een online module die je gewoon vanuit huis kunt volgen uitkomst. Je ontvangt van mij een aantal lessen, die je vanachter je computer kunt maken in je eigen tempo. Ik beoordeel jouw inzendingen en geef je persoonlijk advies. Hier opvolgend hebben wij contact via de e-mail of via de telefoon. Ik houd jouw voortgang in de gaten en stuur bij waar nodig. Soms kan dat confronterend zijn. Ik houd je namelijk de spiegel voor die je nodig hebt. Maar ik bied je ook dat luisterend oor, wanneer je hier aan toe bent.

Samen maken we ons weer sterk voor jouw toekomst! Ben je er klaar voor?

Over mij

Met mijn eigen praktijk in Dordrecht help ik al tientallen jaren mensen die zijn vastgelopen in het leven. Dat kan gaan om een burn-out, depressie, leven met angst, rouw -en verliesverwerking en relatietherapie. Met mijn eigen ervaringen praat ik mee met jouw ervaring. Waar je ook mee te maken krijgt in het leven of in jouw carrière. Samen nemen we jouw valkuilen onder de loep en gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Voor je het weet straal je weer van nieuw zelfvertrouwen, enthousiasme en plezier.

Hoe burn out behandelen? Met mijn module!

Ik hoop dat ik jou binnenkort mag begeleiden om jezelf weer te (her)ontdekken!

Heb je een vraag over mijn technieken of over mijn module? Kom dan met mij in contact via de website. Liever direct aan de slag? Bestel mijn e-module via de shop.