Dordrecht psycholoog

Aan jezelf werken gewoon in je eigen tempo vanaf het gemak van je eigen huis? Het kan, echt waar! Met één van de handige e-modules van Karin Fehling. Momenteel staat er een module live: burn-out module 1. In deze module leer je beter omgaan met timemanagement, verantwoordelijkheden en boosten we je zelfvertrouwen. Zo kom je binnen de kortste keren weer in je eigen kracht.

Mijn naam is Karin Fehling en ik fungeer als jouw Dordrecht psycholoog. Of je nu in Zuid-Holland woont en werkt, of je woont en werkt in een hele andere provincie. Al mijn modules zijn eenvoudig vanaf je eigen computer te volgen. Hoe werkt het dan? Ontdek het nu.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Je staat er niet alleen voor

Wist je dat er ruim 1 miljoen mensen vorig jaar kampten met een burn-out? Dat is een bizar hoog aantal. Tijd voor verandering. Veel mensen wachten te lang met het inschakelen van hulp, omdat ze zich schuldig of minderwaardig voelen. Of ze schamen zich. Waarvoor eigenlijk? Je bent niet de enige!

Het is niet zo gek dat de drukke agenda’s van tegenwoordig, jaarlijks veel mensen vastlopen in het leven of in werk. Maar ik ben hier om je te helpen.

Met mijn eigen praktijk in Dordrecht, help ik jaarlijks onwijs veel mensen weer in hun eigen kracht te komen. Of dat nu gaat om mensen met burn-out klachten of mensen met relatieproblemen. Iedereen komt bij mij voor een ander probleem. Ik help je snel verder met een burn-out, je relatie, rouw-en verliesverwerking, het overwinnen van angst en persoonlijke ontwikkeling.

Groei door met iemand je op bij iedere stap van de weg motiveert. Want samen sta je er niet alleen voor!

Dordrecht psycholoog: inschakelen

Met mijn video’s, lesopdrachten en theorie kom je steeds verder. We kijken o.a. naar timemanagement, zelfvertrouwen en verantwoordelijkheden. Wil jij ook sneller en efficiënter kunnen omgaan met taken of verantwoordelijkheden? Volg mijn eerste burn-out module dan nu via de website. Mijn naam is Karin Fehling –Dordrecht psycholoog– en ik kom graag met je in contact.