Burn out wat nu

Zoek jij een oplossing voor jouw burn-out? Ik heb de juiste oplossing in huis. Mijn naam is Karin Fehling en ik zorg ervoor dat jij binnen de kortste keren weer onderdeel uitmaakt van de maatschappij. Een burn out heeft grote gevolgen voor jouw zelfwaarde en functioneren. Om nog maar niet te spreken voor de gevolgen voor de mensen om jou heen.

Een burn out heeft ontzettend veel impact op iemands leven. Door mijn e-module te volgen help ik jou van de burn-out klachten af.

Mijn e-module kun je in jouw eigen tempo volgen. Gewoon achter de computer. Af en toe zullen we samenkomen om jouw voortgang te bespreken. Je zult merken dat je snel vooruitgaat. Al is het alleen maar om het luisterende oor die ik je biedt. Wil jij ook van jouw klachten af komen?

Start vandaag nog met mijn e-module.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Samen vooruit kijken

Wist je dat ruim 1 miljoen mensen kampen met een burn-out? Er is dus schaamte nodig, maar juist verandering. Met mijn ervaring als psycholoog kan ik je écht op weg helpen. Mijn ervaring is namelijk veel breder als alleen burn-out therapie. Al jarenlang mag ik mensen helpen die vast gelopen zijn in het leven, de relatie of op het werk. Samen maken we ons weer sterk voor de toekomst! Ik weet dat je het in je hebt, jij ook?

Hoe te beginnen?

Je koopt mijn e-module online van de website. Je kan dan direct starten. Met handige video’s, tips & tricks, lesmateriaal en opdrachten help ik je nadenken over jezelf. Waar loop je tegenaan? Waar ben je goed in? Waar ben je minder goed in? Welke verantwoordelijkheid vind je lastig? En waarom? Wat kun je in het vervolg anders doen? Welke eigenschappen kunnen we ombuigen naar kracht zodat je in de toekomst minder snel vastloopt? We gaan actief aan de slag met zelfvertrouwen, timemanagement het eigen zelfbeeld en verantwoordelijkheden. Binnen no-time merk je verschil in jezelf.

Ik fungeer als jouw vaste contactpersoon. Ik bewaak jouw voortgang en stuur bij, waar nodig. Deze module is ideaal als je zelf op je eigen tempo wilt starten, zonder de stap naar een psycholoog te nemen.

Burn out wat nu

Na de module ben jij je weer bewust van jouw unieke kwaliteiten en ontwikkelpunten. Ik hoop dat ik je mag begeleiden bij het herontdekken van de mooie persoon die jij bent.

Kijk voor meer informatie bij mijn e-module burn out 1.