Burn out herstelproces

Zoek je meer informatie over burn out herstelproces? Mijn naam is Karin Fehling en ik heb al tientallen mensen op weg geholpen die zijn vastgelopen in het leven of in hun carrière. Soms nemen we teveel verantwoordelijkheden op onze vork, gaan we maar dóór en dóór en staan we nooit eens even stil bij wat we allemaal al niet bereikt hebben. Soms kan een onverwachte gebeurtenis veel impact op ons hebben, maar nemen we niet de tijd om het te verwerken. De routine van de dag sluipt er namelijk snel weer in.

Ga jij gebukt onder de nodige druk van jezelf, de maatschappij of vrienden en familie? Voel je je steeds maar gehaast en druk? Wil jij jezelf of de mensen om je heen niet teleurstellen? En pas je je daarom altijd maar aan? Maar ga je gebukt onder een grote berg verantwoordelijkheid waar je eigenlijk niet meer uitkomt? En voel je je constant opgebrand, verdrietig en somber? Grote kans dat je te maken hebt met een beginnende of voortdurende burn-out. Maar liefst 1 miljoen mensen hadden vorig jaar te maken gehad met een burn-out. Ik vind het tijd om hier iets aan te veranderen! Jij ook?

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Wat kan ik doen als ik te maken heb met een burn-out?

Praat erover. Soms kan dat lastig zijn en is de weg naar hulp nog te ver weg.

Vind jij het moeilijk om over je burn-out te praten met je naasten? Mijn online e-module biedt uitkomst. Ik heb namelijk een handige en efficiënte module ontwikkeld om het herstelproces te versoepelen en te versnellen. Het lespakket is gewoon thuis te volgen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en computer. Je bekijkt de video’s, leest de theorie en maakt de opdrachten over jouw persoonlijke valkuilen en eigenschappen.

Ik bewaak je voortgang en stuur bij indien nodig. Soms komen we samen om jouw voortgang te bespreken en help ik je op weg als jij vastloopt.

Daarom mijn effectieve e-module

Voor je het weet kun je op een andere manier naar jezelf kijken, straal je meer zelfvertrouwen uit en kom je weer in je eigen kracht. We gaan actief aan de slag met zelfvertrouwen, timemanagement, het eigen zelfbeeld en verantwoordelijkheden.

Samen maken we ons weer sterk voor jouw toekomst!

Ontdek mijn e-module en versoepel het burn-out herstelproces.