Burn out coach

Ben jij helemaal vastgelopen in jouw carrière? En in het leven? En vind je het moeilijk om weer in jouw eigen kracht te komen en te genieten van jouw succes?

Start met een e-module van Karin Fehling. Samen met Karin Fehling, als jouw persoonlijke burn out coach, krijg je je leven weer op de rit.

Ontdek de module

Burn out coach: Karin Fehling

Mijn naam is Karin Fehling. Al sinds 2009 help ik talloze mensen met een unieke werkwijze die vastgelopen zijn in het leven. Dat heeft soms meerdere oorzaken, zoals stress, depressie, druk van de maatschappij of vrienden, slapeloosheid of te veel verantwoordelijkheid.

Mijn werkwijze is erop gericht om jou weer te inspireren of te motiveren. Zo kan je zelf weer je eigen leven vormgeven. Met gerichte vragenlijsten, theorieën en opdrachten kom je weer achter jouw goede kwaliteiten. Ook als je eigenlijk alleen een luisterend oor nodig hebt. De focus van mijn therapie is altijd gericht op jouw toekomst. Samen met mij krijgt jouw leven weer vorm.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Kies voor een e-module

Mijn online burn out module kun je gewoon thuis op jouw eigen tempo volgen. Ik beoordeel jouw testen en geef je structuur mee. In mijn carrière als psycholoog snap ik dat de stap om met iemand te praten soms te groot is. Toch kan een luisterend oor jou veel bieden.

Met de e-module verklein ik de stap naar hulp. Ik houd altijd jouw voortgang in de gaten en zal je snel verder helpen als je vastloopt. Door het studeren thuis af te wisselen met persoonlijk contact, heb je altijd een stok achter de deur die jou blijft motiveren.

Ontdek of mijn module jou verder helpt! En kom met mij in contact.

Heb jij deze gedachten? Dan ben je eraan toe!

Voel jij de continue druk van de maatschappij? Of van je werk? Pas je je altijd maar aan, aan anderen? Wil jij mensen niet teleurstellen? En voel je je constant vermoeid, opgebrand of verdrietig? Dan kun je last hebben van een burn out.

Begin vandaag nog met mijn e-module. Jouw persoonlijke burn out coach Karin Fehling helpt je verder.