Beste behandeling burn out

Ben je op zoek naar de beste behandeling voor een burn out? Zoek dan niet verder. Mijn naam is Karin Fehling en ik heb al honderden mensen geholpen die door de jaren heen zijn vastgelopen in het leven of in het werk. Speciaal voor die groep heb ik een online module uitgewerkt. Middels gerichte therapie op jou als unieke persoon, help ik je weer in je eigen kracht te komen.

Voor je het weet sta je sterker. We werken aan jouw zelfwaarde, kwaliteiten en kijken naar je ontwikkelpunten. Kom ook in je eigen kracht. En start met mijn burn-out module. Gewoon vanuit het gemak van je eigen huis. Je hebt alleen een computer nodig en een internetverbinding.

Waar wacht je nog op? Start met de beste behandeling burn out.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Herken je dit?

Een burn out heeft niet alleen een grote impact op jou, maar ook op de mensen die dicht bij je staan. Je collega’s, partner, vrienden of familie moeten machteloos toekijken hoe jij steeds verder achteruitgaat. Soms hebben ze het helemaal niet door. Is het moeilijk om jezelf nog te motiveren? Loop je over in het werk of in de verantwoordelijkheid? En wil je niemand teleurstellen? Praat er over. Veel mensen vinden het prettig om met een buitenstaander te praten. Er is namelijk geen oordeel.

In mijn online module kijken we samen naar jouw knelpunten. We nemen jouw zelfwaarde, zelfvertrouwen en ontwikkelpunten onder de loep. Waar loop je op vast? Welke eigenschappen kunnen we ombuigen naar kracht? Welke verantwoordelijkheden zijn te veel? En het belangrijkste: wat wil je zelf bereiken? En waar wil je naartoe groeien? Ik help je weer om vooruit te kijken.

Zo maken we ons samen sterk voor de toekomst!

Hoe werkt het dan?

Het werkt vrij eenvoudig. Je koopt mijn module via de website en kan dan direct op de computer starten. Hoe heerlijk is het om je eigen tempo te bepalen? Je bekijkt mijn filmpjes, leest de theorie en maakt een aantal opdrachten. Daarbij zal ik jouw inzendingen bekijken en weer terug aan je rapporteren. Af en toe komen we samen om de voortgang te bespreken. Wanneer het nodig is, stuur ik bij. Ik ben dan ook jouw enige aanspreekpunt. Dat is het gemak van mijn online therapie.

Beste behandeling burn out

Ga ook actief aan de slag met jouw zelfvertrouwen, verantwoordelijkheden en timemanagement. Je zult snel verschil merken in jezelf. Ik hoop dat ik je mag begeleiden om jezelf te herontdekken of terug te vinden.

Start vandaag met de beste behandeling burn out.