Behandeling burn out

Ben jij op zoek naar een geschikte behandeling voor jouw burn out?

Ik help je uit je burn out. Met deze handige e-module krijg je handvatten en technieken om jouw eigen kracht te ontdekken. Samen kijken we naar jouw persoonlijke valkuilen; waar loop je op vast? Wat vind je lastig? Welke eigenschappen kunnen we ombuigen naar kracht?

Samen met mij kom je weer in jouw kracht. En kan je de burn-out vaarwel zwaaien.

Start met een behandeling burn out.

Erkend psycholoog: Karin Fehling

Jij staat niet alleen in je burn out. Door de jaren heen heb ik als psycholoog al honderden mensen geholpen die in het leven (of in het werk) zijn vastgelopen. Dat doe ik vanuit mijn eigen praktijk in Dordrecht, waar ik mensen help om snel uit een burn out te komen. Ik ben altijd tot he point. En ook zeker niet bang om een spiegel voor te houden. Door mijn analyserend vermogen kom ik snel tot nieuwe inzichten. De focus van mijn therapie is sterk gericht op jouw toekomst.

Met de e-module van Karin Fehling krijg jij je leven weer op de rit!

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Ben jij dit?

  • Voel jij een continue druk van je werk?
  • Wil jij niet teleurstellen?
  • Pas jij je altijd maar aan?
  • Trek jij veel verantwoordelijkheid naar je toe?
  • Worden gevoelens zoals vermoeidheid, opgebrand zijn, verdrietig voelen en nergens geen zin meer in hebben alleen maar erger?

In de afgelopen jaren heb ik menigeen mogen helpen bij klachten die kenmerkend zijn voor een burn-out. Inmiddels hebben ongeveer 1.000.000 Nederlanders deze symptomen en zijn er nog eens 1.000.000 Nederlanders depressief. Tijd voor verandering!

Waarom een e-module?

Sommige mensen vinden het lastig om de eerste stap te zetten naar een psycholoog. Er kan schaamte zijn, of demotivatie. Daarom heb ik nu eenvoudige e-modules ontwikkelt. Deze module kun je gewoon thuis achter de computer volgen. Je krijgt theorie en opdrachten die je in jouw eigen tijd kan maken. Ik beoordeel jouw testen en houd jouw voortgang in de gaten. Af en toe komen we samen om de voortgang te bespreken.

Wat levert het op?

Na de e-module burn-out 1, ben jij goed bewust van jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Tevens heb je je eigen kracht ontdekt. Je neemt verantwoordelijkheid, waar het nodig is. En gevoelens mogen weer gevoeld worden. Ik hoop dat ik je mag begeleiden bij het (her)ontdekken van de unieke persoon die jij bent.

Krijg je leven weer op de rit. Start vandaag met een behandeling burn-out.